Menu
Your Cart

harmonica

Производител: harmonica Код: 10634
Хрупкави и сладки, с много фибри и супер вкусни! Подходящ избор за малки и големи...
2.23лв.
Производител: harmonica Код: 10625
Не защото в шкафа, държите по 1 кутия и не е декорация, не защото знаете, че "вафла" и здравословно" са трудно съвместими понятия, не защото сте наясно, че бялата захар, рафинираните мазнини, бялото брашно, са с компрометирана репутация, не защото не можете да устоите на поредното "искам" на искрящи..
15.00лв.
Производител: harmonica Код: 10624
Не защото в шкафа, държите по 1 кутия и не е декорация, не защото знаете, че "вафла" и здравословно" са трудно съвместими понятия, не защото сте наясно, че бялата захар, рафинираните мазнини, бялото брашно, са с компрометирана репутация, не защото не можете да устоите на поредното "искам" на искрящи..
15.00лв.
Производител: harmonica Код: 106007
Вече много популярно със здравословните си качества - подходящо за влагане както в кухнята, така и в козметични смеси...
5.80лв.
Производител: harmonica Код: 10628
Нахутът е основна съставка в кашообразната (или пастообразна) разядка от Близкия изток, която евреите и персийците наричат "хумус". За арабите нахутът е основен при приготвяне на "фалафел". Готвенето му и в този - стерелизиран вид - подбрани цели зърна - също има много варианти и възможнос..
3.80лв.
Производител: harmonica Код: 10636
Копривата е едно от онези ,,зелени неща“, които,  докато сме малки, трудно се осмеляваме да пробваме. А като попораснем – печелят доверието и вкуса ни все повече и повече. Това пюре е направено от диворастяща коприва, брана по склоновете на Западните Родопи, сварена и подправена с малко брашно ..
5.77лв.
Производител: harmonica Код: 10639
Студенопресован, за да запази в себе си всички ценни вещества, които природата ни предлага. Затова във всяка чаша се усеща наситен аромат и вкус на лято...
13.98лв.
Производител: harmonica Код: 10635
Съдържание: Сок от био малини (35%), био захар, регулатор на киселинността: лимонена киселина...
13.98лв.
Производител: harmonica Код: 10638
Нова рецепта, с нерафинирана тръстикова захар, за още по-добър вкус. Използваме същия сорт българска мента /Mentha piperita/ - възможно най-масленият и ароматен вид, събирал слънце по странджанските ливади. ..
12.17лв.
Производител: harmonica Код: 10637
Сиропът от цвят на бъз - разредете в съотношение 1:7 и пийте с наслада! Наистина полезно и вкусно удоволствие в чаша...
11.20лв.
Производител: harmonica Код: 10627
Състав: био нерафинирана тръстикова захар, сок от био ягоди, регулатор на киселиността: лимонена киселина Разрежда се с вода 1:7..
13.40лв.
Производител: harmonica Код: 10630
Производителите най-добре са го казали - просто 100% ядки. При това от био семена сусам. От толкова повече - няма повече, би казал Мечо пух вероятно...
5.39лв.
Производител: harmonica Код: 10631
Няма да акцентираме върху друго - ще го представим така, както са го направили производителите. Ядки - био, истински, чисти, само и единствено ядки. На фона на вредните мазнини, които ни заливат от всичко и от всякъде в познати и не дотам комбинации и сустанции - това е напълно достатъчно, наистина!..
5.06лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
Бисквити
Този сайт използва бисквити за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване.