Menu
Your Cart

Крум Мушев

Производител: Крум Мушев Код: т05517
Свински бекон, формован, плоча - удобен за слайсиране и рязане. Предназначен за директна консумация, но практичен и вкусен и при топлинна преработка...
21.90лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40520
Вкусен, ароматен и качествен формован бекон, фино слайсиран и подреден!В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев колбасите се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинско месо. Технологията им позволява да се съхраняват дълго време, като запазват своята свеже..
2.90лв.
Производител: Крум Мушев Код: т00504
Свински бекон, варено-пушен, в специфична - лесна и приятна за ползване форма...
2.95лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40517
Виенските наденички на Крум Мушев са приготвени от качествено свинско месо, смесено с различни подправки, които придават на тяхната вкусова палитра идеалното балансиран вкусов микс. Те се произвеждат по традиционна рецепта. Колбасите Виенки могат да се консумират както горещи, така и студени и са ид..
2.10лв.
Производител: Крум Мушев Код: т05512
Свински гърди, овкусени с деликатесни подправки, варено пушени. За директна консумация...
11.30лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40514
Традиционния колбас, вероятно произхождащ от Унгария, се радва на голяма популярност в цяла Европа, а и у нас. Неговата комбинация от вкусове го прави идеална закуска или леко ястие за хапване у дома, на улицата или на пикник. Вкусен, лесен , удобен, достъпен - не се колебайте, опитайте кренвирша в ..
2.65лв.
Производител: Крум Мушев Код: т05535
Добре познатите и често предпочитани от потребителите вид малотрайни колбаси от мляно месо...
4.88лв.
Луканка Нашенска К.Мушев 400 г
Акция -4 %
Производител: Крум Мушев Код: т05500
Траен сушен колбас - класическа луканка "Гастро" тип с подходящ и за професионалната кухня размер, вкус и визия...
7.14лв. 7.44лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40509
Вкусна, ароматна, суха и качествена луканка, фино слайсирана и подредена!В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев колбасите се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинско месо. Суши се на въздух и може да се съхраняват дълго време, като запазва своята свеже..
2.65лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40515
Колбас, който ще ви изкуши със своя вкус и аромат!Македонската наденица на Крум Мушев е с приятна, леко пикантна вкусова нотка, която е характерна за нашата кухня. Тя е изработена от свинско или смес от свинско и говеждо месо, с добавка на специални подправки, които придават уникален аромат и вкус.Т..
3.00лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40511
Колбас тип "малотраен"  -  мортадела с късчета от чушка и маслина...
5.10лв.
Производител: Крум Мушев Код: т40532
Вкусна и ароматна наденица - продукт за директна консумация...
5.36лв.
Производител: Крум Мушев Код: т00505
Дали ще овкусите капамата, дали ще дадете чудесен привкус на бобеното блюдо, дали ще признаете вечната привързаност между тях и зелето, дали ще добавите акцент на сандвич, предястие..... всъщност много възможности за още повече вкус. Чудесни пушени ребърца, подходящи както за съставка на много ястия..
4.49лв.
Производител: Крум Мушев Код: т05513
Това свежо и ароматно пилешко филе ще бъде чудесен акцент във всеки сандвич, пица, ордьовър...... Варено-пушен продукт, деликатно овкусен, подходящ и за директна консумация. ..
5.67лв.
Производител: Крум Мушев Код: т05518
Варено-пушено, деликатно овкусено свинско контра филе.  За директна консумация, но много  възможности  и за подходяща термична обработка...
21.30лв.
Производител: Крум Мушев Код: т00502
Свинско контра филе, варено-пушено и деликатно овкусено. Приятел на всяка филийка, питка, предястие, салатка и тн, тн - тоест подходящо за директна консумация, но и термичната обработка не му е противопоказна...
4.74лв.
Производител: Крум Мушев Код: т40512
Варено пушено, деликатно овкусено, свежо и вкусно - спецификата в този продукт е финото нарязване на слайс. ..
14.90лв.
Филе СЛАЙС свинско варено-пушено К.Мушев 150 г
Акция -10 %
Производител: Крум Мушев Код: 40519
Вкусно, ароматно и качествена филе, фино слайсирано и подредено!В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев колбасите се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинско месо. Технологията му позволява да се съхранява дълго време, като запазва своята свежест и вкус..
2.88лв. 3.20лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40504
Класически и разпознаваем колбас Бургас в малък и удобен за употреба и съхранение размер. ..
3.52лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40502
Ако търсите вкусен, ароматен, сух и качествен колбас, шпек Рила е вашият добър избор!В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев шпека се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинско месо. Суши се на въздух и може да се съхраняват дълго време, като запазва своя..
3.80лв.
Шпек Рила К.Мушев 500 г
Акция -6 %
Производител: Крум Мушев Код: т 05504
Класически шпеков салам - ф 50..
5.08лв. 5.40лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40503
Ако търсите вкусен, ароматен, сух и качествен колбас, шпек Рила е вашият добър избор! В това предложение е и удобно и фино слайсиран.В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев шпека се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинско месо. Суши се на въздух и може..
2.25лв.
Производител: Крум Мушев Код: т05537
Свинска шунка, варено-пушена, деликатно овкусена. Високококачествено предложение както за домашната кухня, така и за професионалния канал...
43.20лв.
Шунка КЛМ К.Мушев 1.800
Акция -5 %
Производител: Крум Мушев Код: т05511
Свинска шунка, 1/2 "калъп" ...
17.78лв. 18.72лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40513
Вкусна, ароматна и качествена шунка, фино слайсирана и подредена!В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев, колбасите се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинско месо. Технологията им позволява да се съхраняват дълго време, като запазват своята свежест и ..
2.99лв.
Производител: Крум Мушев Код: т05536
Шунка от свинско месо с добра структура и вкус. За директна консумация...
39.90лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40510
Удобно и равномерно нарязана на кубчета със страна около 1 см. За директна консумация. Продукта е насочен към професионалния сектор - производство на пици, закуски, сандвичи, салати и тн...
12.00лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40518
Това е високопротеинова храна, богата на витамини и минерали, която има характерен мек и пикантен вкус. Шунката може да бъде консумирана самостоятелно или да се използва за приготвяне на различни ястия - в сандвичи, пици, омлети и други. Този вид шунка е нарязан на тънки филийки, които са готови за ..
2.85лв.
Производител: Крум Мушев Код: 45510
Това е високопротеинова храна, богата на витамини и минерали, която има характерен мек и пикантен вкус. Шунката може да бъде консумирана самостоятелно или да се използва за приготвяне на различни ястия - в сандвичи, пици, омлети и други. Този вид шунка е нарязан на тънки филийки, които са готови за ..
7.00лв.
Показани 1 от 31 | 31 (1 Страници)
Бисквити
Този сайт използва бисквити за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване.