Menu
Your Cart

Крум Мушев

Производител: Крум Мушев Код: т05517
Свински бекон, формован, плоча - удобен за слайсиране и рязане. Предназначен за директна консумация, но практичен и вкусен и при топлинна преработка...
22.57лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11119
Вкусен, ароматен и качествен формован бекон, фино слайсиран и подреден!В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев колбасите се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинско месо. Технологията им позволява да се съхраняват дълго време, като запазват своята свеже..
2.90лв.
Производител: Крум Мушев Код: т00504
Свински бекон, варено-пушен, в специфична - лесна и приятна за ползване форма...
3.32лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11116
Виенските наденички на Крум Мушев са приготвени от качествено свинско месо, смесено с различни подправки, които придават на тяхната вкусова палитра идеалното балансиран вкусов микс. Те се произвеждат по традиционна рецепта. Колбасите Виенки могат да се консумират както горещи, така и студени и са ид..
2.30лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11114
Традиционния колбас, вероятно произхождащ от Унгария, се радва на голяма популярност в цяла Европа, а и у нас. Неговата комбинация от вкусове го прави идеална закуска или леко ястие за хапване у дома, на улицата или на пикник. Вкусен, лесен , удобен, достъпен - не се колебайте, опитайте кренвирша в ..
2.90лв.
Производител: Крум Мушев Код: т05535
Добре познатите и често предпочитани от потребителите вид малотрайни колбаси от мляно месо...
5.36лв.
Луканка Нашенска Крум Мушев 400 г
Акция -6 %
Производител: Крум Мушев Код: т05500
Траен сушен колбас - класическа луканка "Гастро" тип с подходящ и за професионалната кухня размер, вкус и визия...
7.56лв. 8.04лв.
Луканка Рила Крум Мушев 220 г
Нов Акция
Производител: Крум Мушев Код: 11120
Традиционния български любим сурово - сушен колбас по стара и утвърдена технология и рецепта. Резултата е налице с едно ароматно и много вкусно предложение...
5.70лв.
Луканка слайс К. Мушев 90 г
Акция -6 %
Производител: Крум Мушев Код: 11109
Вкусна, ароматна, суха и качествена луканка, фино слайсирана и подредена!В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев колбасите се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинско месо. Суши се на въздух и може да се съхраняват дълго време, като запазва своята свеже..
2.49лв. 2.65лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40515
Колбас, който ще ви изкуши със своя вкус и аромат!Македонската наденица на Крум Мушев е с приятна, леко пикантна вкусова нотка, която е характерна за нашата кухня. Тя е изработена от свинско или смес от свинско и говеждо месо, с добавка на специални подправки, които придават уникален аромат и вкус.Т..
3.70лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40511
Колбас тип "малотраен"  -  мортадела с късчета от чушка и маслина...
5.40лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11149
Пастърма е традиционен вид сушено месо, популярен в много страни от Балканите, Средния Изток и Средна Азия - в този вариант от най-добро ца целта свинско месо. Външен вид: Тъмночервени до кафяви нюанси, с лек блесък от мазнините. Слайсовете са тънки и униформни, с ясно видими влакна на месото. Текст..
4.10лв.
Производител: Крум Мушев Код: 00509
Популярен като пиперони / по други ширини и с нюанси на овкусяването - като чоризо/ - специфично овкусения луканков салам пиперони си стори място най-напред при любителите на пица. След това превзе множество и най-различни ястия и ордьоври, в които финният червеникав слайс добавя своите аромат и вку..
3.50лв.
Производител: Крум Мушев Код: т00505
Дали ще овкусите капамата, дали ще дадете чудесен привкус на бобеното блюдо, дали ще признаете вечната привързаност между тях и зелето, дали ще добавите акцент на сандвич, предястие..... всъщност много възможности за още повече вкус. Чудесни пушени ребърца, подходящи както за съставка на много ястия..
4.49лв.
Производител: Крум Мушев Код: т40517
Варено-пушени свински бузи. Подходящи както за директна консумация, така и за влагане или самостоятелна топлинна преработка...
3.02лв.
Производител: Крум Мушев Код: т05518
Варено-пушено, деликатно овкусено свинско контра филе.  За директна консумация, но много  възможности  и за подходяща термична обработка...
25.20лв.
Производител: Крум Мушев Код: т00502
Свинско контра филе, варено-пушено и деликатно овкусено. Приятел на всяка филийка, питка, предястие, салатка и тн, тн - тоест подходящо за директна консумация, но и термичната обработка не му е противопоказна...
5.28лв.
Производител: Крум Мушев Код: т40512
Варено пушено, деликатно овкусено, свежо и вкусно - спецификата в този продукт е финото нарязване на слайс. ..
17.60лв.
Филе СЛАЙС свинско варено-пушено К.Мушев 150 г
Акция -6 %
Производител: Крум Мушев Код: 40519
Вкусно, ароматно и качествена филе, фино слайсирано и подредено!В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев колбасите се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинско месо. Технологията му позволява да се съхранява дълго време, като запазва своята свежест и вкус..
3.01лв. 3.20лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40504
Класически и разпознаваем колбас Бургас в малък и удобен за употреба и съхранение размер. ..
3.70лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40502
Ако търсите вкусен, ароматен, сух и качествен колбас, шпек Рила е вашият добър избор!В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев шпека се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинско месо. Суши се на въздух и може да се съхраняват дълго време, като запазва своя..
4.60лв.
Шпек Рила Крум Мушев 500 г
Акция -6 %
Производител: Крум Мушев Код: т 05504
Класически шпеков салам - ф 50..
5.97лв. 6.35лв.
Шпек Рила слайс К. Мушев 120 г
Акция -6 %
Производител: Крум Мушев Код: 40503
Ако търсите вкусен, ароматен, сух и качествен колбас, шпек Рила е вашият добър избор! В това предложение е и удобно и фино слайсиран.В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев шпека се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинско месо. Суши се на въздух и може..
2.12лв. 2.25лв.
Производител: Крум Мушев Код: 00504
Специално селектиран - от суровина, през форма, през технология, през рецепта..... до един чудесен пушен колбас - шпек, готов да бъде акцент във всеки сандвич, но и предястие, бургер и всичко, което става по-вкусно в компанията на тънък слайс добър колбас...
2.40лв.
Производител: Крум Мушев Код: т05537
Свинска шунка, варено-пушена, деликатно овкусена. Високококачествено предложение както за домашната кухня, така и за професионалния канал...
43.20лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40513
Вкусна, ароматна и качествена шунка, фино слайсирана и подредена!В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев, колбасите се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинско месо. Технологията им позволява да се съхраняват дълго време, като запазват своята свежест и ..
2.99лв.
Производител: Крум Мушев Код: т05536
Шунка от свинско месо с добра структура и вкус. За директна консумация...
42.18лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40510
Удобно и равномерно нарязана на кубчета със страна около 1 см. За директна консумация. Продукта е насочен към професионалния сектор - производство на пици, закуски, сандвичи, салати и тн...
12.00лв.
Производител: Крум Мушев Код: 40518
Това е високопротеинова храна, богата на витамини и минерали, която има характерен мек и пикантен вкус. Шунката може да бъде консумирана самостоятелно или да се използва за приготвяне на различни ястия - в сандвичи, пици, омлети и други. Този вид шунка е нарязан на тънки филийки, които са готови за ..
2.85лв.
Показани 1 от 32 | 32 (1 Страници)
Бисквити
Този сайт използва бисквити за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване.