Menu
Your Cart

Арте

Производител: Арте Код: 10200
Произход- Египет/Аржентина; Размер – 180-190 броя зърна в 100г.; Цвят- Бял; Форма – Издължена; Стандартен вкус; Време за сваряване без накисване – около 80 минути. Консумира се само след термична обработка...
4.07лв.
Производител: Арте Код: 10225
Варен Боб АРТЕ: Разфасовка – 1 кг ТО. Консервата представлява варен боб сорт Алубия (Египет) без подправки, подходяща е за хора, които нямат време да чакат боб да се свари. От него може да се приготви, както боб чорба, така и яхния. ..
4.45лв.
Производител: Арте Код: 10224
Варен Боб АРТЕ: Разфасовка – 0.540 ТО. (малък буркан). Консервата представлява варен боб сорт Алубия (Египет) без подправки, подходяща е за хора, които нямат време да чакат боб да се свари. От него може да се приготви, както боб чорба, така и яхния. ..
2.06лв.
Производител: Арте Код: 10219
Варен Боб със зеленчуци АРТЕ: Разфасовка – 0.540 ТО. (малък буркан). Консервата представлява варен боб сорт Алубия (Египет), лук , морков, чушка, без подправки, подходяща е за хора, които нямат време да чакат боб да се свари. От него може да се приготви, както боб чорба така и яхния, както и добавка..
2.65лв.
Производител: Арте Код: 10201
Сорт Добруджанка/Елексир/Блян; Произход-България; Размер – 220-230 броя зърна в 100г.; Цвят- Бял; Форма – кръгла - издължена; Стандартен вкус; Време за сваряване без накисване – около 70 минути . Консумира се само след топлинна обработка...
1.99лв.
Производител: Арте Код: 10238
Варен боб сорт маслен, размер около 200 зърна в 100 грама. Този сорт боб е подходящ както за ястия като яхния и чорба така и за салати. Не е овкусен допълнително, което го прави подходящ за всеки сол/ресторант, който ще готви голяма количество от дадено ястие, съдържащо боб..
8.30лв.
Производител: Арте Код: 10231
Брашното "АРТЕ" е приготвено от високо качествена хлебна пшеница, внимателно селектирана с посточнен контрол на показателите. Подходящо за сладкарски и тестени изделия. Брашното е тип 500 - най-високото качество..
1.45лв.
Производител: Арте Код: 10208
Грах АРТЕ: Разфасовка – буркан 0.7 TO. Грахът, който се консервира може да бъде пресен, зелен, млечен грах Съответно зеленият млечен грах е с много по-добри вкусови качества от сухия.  Млечният грах се характеризира с бистрия си зелен цвят, цяло, неспукано зърно и лека бяла, млечна утайка на дъ..
2.37лв.
Производител: Арте Код: 10209
Грах АРТЕ: Разфасовка – буркан 0.4 TO. Грахът, който се консервира може да бъде пресен, зелен, млечен грах Съответно зеленият млечен грах е с много по-добри вкусови качества от сухия.  Млечният грах се характеризира с бистрия си зелен цвят, цяло, неспукано зърно и лека бяла, млечна утайка на дъ..
1.72лв.
Производител: Арте Код: 10226
Гъбите АРТЕ са сорт Печурка. Налични са в два варианта – рязани и цели. Целите гъби са калибровани. Цветът им е бял. В Полша, тези гъби се отглеждат специално за консервиране и се бурканират още, докато са пресни и бели и не се избелват с химикали (обработката с химикали влошава вкусовите качества)...
3.20лв.
Производител: Арте Код: 10227
Гъбите АРТЕ са сорт Печурка. Налични са в два варианта – рязани и цели. Целите гъби са калибровани. Цветът им е бял. В Полша, тези гъби се отглеждат специално за консервиране и се бурканират още, докато са пресни и бели и не се избелват с химикали (обработката с химикали влошава вкусовите качества)...
2.39лв.
Производител: Арте Код: 10222
Домати Белени на Кубчета АРТЕ: Разфасовка – 0.400 ЕО . Консервата представлява италиански домати белени, нарязани на кубчета. Италианските домати нямат аналог в света като вкусови качества (поради климатичните условия). ..
1.80лв.
Производител: Арте Код: 10206
Домат цял небелен АРТЕ: Разфасовка - 0.7 ТО. Консервата представлява 5-6 бр. консервни домата в доматена заливка. Доматът АРТЕ има гъста заливка без примеси от нишесте, оцветители и др. Съставна част от много ястия. ..
2.00лв.
Производител: Арте Код: 10240
Грухана Пшеница АРТЕ  Характерна с голяма чистота; При сваряване зърното се разпуква от двете страни. Цвят- кремаво бяла, стъкловидна; Консумира се само след термична обработка...
1.50лв.
Производител: Арте Код: 10220
Жълт Фасул АРТЕ: Разфасовка - 0.7 ТО. От няколко години се селектират специални сортове фасул, който да е подходящ за консерва „жълт фасул“ (без влакна и остри краища). Подходящи са за ястия и гарнитури...
2.27лв.
Производител: Арте Код: 10221
Зелен Фасул АРТЕ: Разфасовка - 0.7 ТО. От няколко години се селектират специални сортове фасул, който да е подходящ за консерва „зелен фасул“ (без влакна и остри краища). За фасул АРТЕ е важно, че е точно такъв млечен сорт, нарязан на парчета 3 см. и с пълен догоре буркан .Цветът е тъмнозелен без кр..
2.23лв.
Производител: Арте Код: 10241
Царевичен грис за качамак. Характерен с голямата си чистота; Сварява се хомогенно с добра структура, плътност. Консумира се само след термична обработка...
0.94лв.
Производител: Арте Код: 10207
Бейби кисели краставички АРТЕ: Разфасовка - 0.33 ТО.Качеството на краставичките се определя от дължината. За екстра качество се смятат 3-5 см. Приготвени са по немска рецепта...
2.23лв.
Производител: Арте Код: 10232
Макаронени Изделия АРТЕ: Тъй като се произвеждат с машини последно поколение качеството е много добро макар да са в ниския ценови сегмент. Важното е, че при сваряване не се разпадат, запазват формата си и са с много добри вкусови качества. Подходящи са за макарони със сирене, на фурна, паста ястия. ..
1.03лв.
Производител: Арте Код: 10204
Леща АРТЕ Селект: Произход- Канада, Русия; Размер – 6-7мм. Цвят- кремавозелен; Форма – Едра, кръгла, сплескана; Стандартен вкус; Време за сваряване без накисване – около 30 минути. Консумация само след топлинна обработка...
2.12лв.
Производител: Арте Код: 10230
Макаронени Изделия АРТЕ: Тъй като се произвеждат с машини последно поколение качеството е много добро макар да са в ниския ценови сегмент. Важното е, че при сваряване не се разпадат, запазват формата си и са с много добри вкусови качества. Подходящи са за макарони със сирене, на фурна, паста ястия.&..
1.03лв.
Производител: Арте Код: 10203
Ориз АРТЕ Бисерен. Размер –средно зърно; Цвят- бял; Форма – средно зърнест, стъкловидна; Чупливост – до 15%; Омаслен; Време за сваряване - около 15-20 минути. Консумира се само след топлинна обработка...
2.64лв.
Производител: Арте Код: 10202
Размер – средно зърно; Цвят- Бял; Форма – средно зърнест, леко сплескана, стъкловидна; Чупливост – до 10%; Омаслен; Време за сваряване - около 15 минути; Употребява се само след термична обработка..
2.55лв.
Производител: Арте Код: 10239
Пица сос "Бела Росса" с подправки представлява готов, подправен, сос за пица по италианска рецепта. Продуктът представлява финно нарязани италиански домати в доамтена заливка, овкусени с италиански подправки. Тези му качества го правят перфектен както за употреба вкъщи, така и в заведения и ресторан..
14.95лв.
Пудра захар 400 г
Популярен
Производител: Арте Код: 10205
Пудра Захар АРТЕ – Разфасовка: 0.400кг. Важно е да се знае, че е смесена с 10% нишесте, което служи като стабилизатор. Това означава, че поръсена върху горещ сладкиш, например кекс, при кондензиране, пудрата не се стапя и не попива в сладкиша, а стои върху него като сняг. ..
1.33лв.
Производител: Арте Код: 10223
Царевица АРТЕ: Разфасовка –  0.425 ЕО. Консервата представлява варена млечна сладка царевица, без добавена захар. Унгарската царевица е най-добрата в света (подходящ климат и дългогодишни традиции). Тази консерва има много високо качество, много фин и деликатен вкус, вакуумно запечатана, с най-..
2.00лв.
Производител: Арте Код: 10223
Макаронени Изделия АРТЕ: Тъй като се произвеждат с машини последно поколение качеството е много добро макар да са в ниския ценови сегмент. Фидето, което предлагаме е средно като дебелина. ..
1.03лв.
Показани 1 от 28 | 28 (1 Страници)
Бисквити
Този сайт използва бисквити за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване.