Menu
Your Cart

NÖM AG

Производител: NÖM AG Код: 20002
Кефир НАР/МАЛИНА NOEM 480 мл - кефирът може да бъде част от балансираното хранене и здравословния начин на живот.Опитайте нашия натурален кефир с нар и малини - естествен извор на пробиотици и полезни микроорганизми за вашето здраве и благополучие. Нашият кефир е внимателно произведен от прясно мляк..
3.10лв.
Производител: NÖM AG Код: 20004
Кефир НАТУРАЛЕН NOEM 480 мл - кефирът може да бъде част от балансираното хранене и здравословния начин на живот.Опитайте нашия натурален кефир - естествен извор на пробиотици и полезни микроорганизми за вашето здраве и благополучие. Нашият кефир е внимателно произведен от прясно мляко, за да за..
2.50лв.
Производител: NÖM AG Код: 20001
Кефир ПЛОДОВ NOEM 480 мл - кефирът може да бъде част от балансираното хранене и здравословния начин на живот.Опитайте нашия натурален кефир с плодове - естествен извор на пробиотици и полезни микроорганизми за вашето здраве и благополучие. Нашият кефир е внимателно произведен от прясно мляко, з..
3.10лв.
Производител: NÖM AG Код: 20003
Кефир ПЛОДОВ NOEM 480 мл - кефирът може да бъде част от балансираното хранене и здравословния начин на живот.Опитайте нашия натурален кефир с портокал и джинджифил - естествен извор на пробиотици и полезни микроорганизми за вашето здраве и благополучие. Нашият кефир е внимателно произведен от п..
3.10лв.
Производител: NÖM AG Код: 20007
Млечен шейк БАНАН NOEM 450 г - натурална, вкусна и полезна напитка за всяка възраст и по всяко време на деня. Без консервати и изкуствени добавки.Млечен шейк БАНАН NOEM 450 г - любимият вече на малки и големи млечен шейк в едно чудесно плодово-млечно съзвучие. Много вкус и плод, аромат и здраве в уд..
2.70лв.
Производител: NÖM AG Код: 20006
Млечен шейк ШОКОЛАД NOEM 450 г - несравнима шоколадова наслада за малки и големи потребители. Натурален и полезен продукт за всички, които обичат комбинацията шоколад и мляко в здравословна хармония за всяко време на деня.Само разклатете и се насладете на доза млечно шоколадово удоволствие! Компания..
2.70лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Бисквити
Този сайт използва бисквити за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване.