Menu
Your Cart

Магимекс

Баница КЪПАНА с масло, сирене и мляко Магимекс 950 г
Няма наличност
Производител: Магимекс Код: 50016
Баница КЪПАНА с масло, сирене и мляко Магимекс 950 г описана шеговито и кратко, но вярно, е:Раздърпана и срамежлива хубавица - но на трапезата - царица! Вкусна, ароматна и пухкава - Баница КЪПАНА с масло, сирене и мляко Магимекс е истинска наслада за сетивата! Приготвена с любов по стара българска р..
11.30лв.
Баница КЪПАНА с яйца, спанак, сирене и мляко Магимекс 950 г
Няма наличност
Производител: Магимекс Код: 50032
Баница КЪПАНА с яйца, спанак, сирене и мляко Магимекс 950 г описана шеговито и кратко, но вярно, е:Търсите ли вкусна и здравословна алтернатива на класическата баница? Баница КЪПАНА с яйца, спанак, сирене и мляко Магимекс е идеалният избор за вас! Тази баница е не само вкусна, но и богата на фи..
11.30лв.
Производител: Магимекс Код: 11138
Ръчно направени Къпани кори, предназначени за произодство или просто за професионална употреба. Запазена, старинна технология, която гарантира чудесното качество на корите, специфичния им ретро вкус и добрия краен резултат, независимо дали ще направите вкусна вита баница и ябълково руло-щрудел. А за..
39.50лв.
Производител: Магимекс Код: 11152
Кори КЪПАНИ за баница Магимекс 400 г - класическа, стара, специфична технология и напълно ръчно производство. Без консерванти и палмови мазнини. Характеристики, които на корите за баница определено им отиват...
4.45лв.
Производител: Магимекс Код: 11129
Ръчно направени, класически палачинки. Без консерванти и палмови мазнини. За директна консумация...
4.50лв.
Производител: Магимекс Код: 61125
Юфка Родопска с яйца Магимекс 200 г - автентичен вкус, бързо приготвянеТърсите вкусна и лесна за приготвяне храна? Насладете се на Юфка Родопска с яйца Магимекс 200 г! Приготвена от ръчно точени "къпани" кори, по запазена, стара технология, тази юфка е истински шедьовър на българската кухня. Няма до..
2.95лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Бисквити
Този сайт използва бисквити за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване.