Menu
Your Cart

Месни продукти - трайни и малотрайни

Охладените колбаси и деликатеси са централна категория в асортимента на хранителните продукти, предлагащи богатство на вкусове и удобство. Те включват разнообразие от висококачествени месни изделия като салами, шунки, луканки, бекони и други специализирани месни продукти, които се съхраняват при контролирана температура, за да се запази тяхната свежест и аромат. Тези продукти са идеални за бързи и вкусни сандвичи, бургери, елегантни мезета или като част от богати хранителни плата.

Производител: Братя Къртеви Код: т20204
Охладено българско месо, собствена кланица, естествени подправки в комбинация с безкомпромисни технологии и сериозен опит. Резултат - здравословна и вкусна храна, отдавна спечелила доверието на клиента. За нас остава само приятната задача да разширим кръга на нейните ценители чрез представяне на пов..
6.70лв.
Производител: Братя Къртеви Код: т20201
Бански старец Братя Къртеви 200 гр: автентичен български деликатес, приготвен по традиционна рецепта.Насладете се на богатия вкус и аромат на този сурово-сушен колбас, произведен от:Охладено българско месо: за гарантирано качество и свежест.Естествени подправки: без изкуствени добавки.Собствена клан..
6.46лв.
Производител: Крум Мушев Код: т20400
Бекон плоча 1.5 кг - неустоимият вкус за всяко ястие!Насладете се на неустоимия вкус на бекона с Бекон плоча 1.5 кг! Този ароматен и пушен бекон е идеален за приготвяне на вкусни закуски, сандвичи, салати и ястия.Какво отличава Бекон плоча 1.5 кг:Висококачествено месо: Изработен от 100% свинско месо..
22.57лв.
Бекон плоча СЛАЙС варено-пушен Крум Мушев 150 г
Акция -6 %
Производител: Крум Мушев Код: 11119
Бекон плоча СЛАЙС варено-пушен Крум Мушев 150 г - вкусен, ароматен и качествен формован бекон, фино слайсиран и подреден!В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев колбасите се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинско месо. Технологията им позволява да се ..
2.73лв. 2.90лв.
Код: 20035
Бекон студено пушен слайс СММ Комерс 300 г - насладете се на автентичния вкус на бекона!Искате ли да се насладите на истински вкусен бекон? Тогава Бекон студено пушен слайс СММ Комерс 300 г е точно за вас! Този бекон е приготвен от 100% свинско месо и е пушен по традиционна технология, за да ви осиг..
4.95лв.
Производител: Крум Мушев Код: т20309
Беконови пръчици Крум Мушев 200 г - нарежете, сгответе или само запечете и хапнете!Насладете се на неустоимия вкус на бекона с Беконови пръчици Крум Мушев 200 г! Тези хрупкави и вкусни пръчици са идеални за бърза закуска, за сандвич, за салата или просто за похапване между храненията.Какво отличава..
3.32лв.
Производител: Sweet Silvia Код: 30075
Бургер Black angus 2 бр. х 120 г - сочни, ароматни и вкусни телешки кюфтета за бургери.Замразени, подготвени напълно от харесваното, специфичното говеждо месо на популярна порода Black angus. Подходящи за скарата, тигана, плочата - все едно - вкусно във всяка комбинация. За по-добър резулт..
4.30лв.
Производител: Sweet Silvia Код: 30008
Бургер пилешки Рая 2 бр. х 120 г - сочни, ароматни и вкусни бургери за семейна вечеря или подходящ избор за пилешкия бургер на вашите клиентиОткрийте вълнуващия вкус на качествените кюфтета за пилешки бургери, направени с най-добрите пилешки меса. Идеалният избор за вашето следващо барбекю или семей..
2.04лв.
Производител: Sweet Silvia Код: 30007
Бургер телешки 2 бр. х 120 г - сочни, ароматни и вкусни - перфектните кюфтета за всеки телешки бургер.Замразени, предварително приготвени от свежо телешко месо в стандартната форма на така любимите вече на всички - телешки бургери. И да - нищо друго - месо, сол, пипер - този път по-малко всъщност е ..
3.30лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11116
Виенки Крум Мушев 240 г - сочни и вкусни, тънки наденички по традиционна рецепта.Виенските наденички на Крум Мушев са приготвени от качествено свинско месо, смесено с различни подправки, които придават на тяхната вкусова палитра идеалното балансиран вкус. Те се произвеждат по традиционна рецепта. Ко..
2.30лв.
Домашен мезелък Стефанов 1 кг
Акция -4 %
Производител: Стефанов Код: т20200
Домашен мезелък Стефанов – 1 кг удоволствие за всяка трапеза.Разглезете сетивата си с Домашен мезелък Стефанов, внимателно приготвен със страст и майсторство, за да достави на вашата маса истинско кулинарно удоволствие. Не е случайно, че мотото на производителя е "Колбасите, направени с любов". Този..
26.02лв. 27.10лв.
Производител: Маджаров Код: т20403
Продукти, подходящи за всеки повод и по всяко време, създадени от свинско месо и подправки, леко опушени с естествен дим от букови стърготини. Не съдържат заместители на месо и ГМО...
8.15лв.
Производител: Маджаров Код: 11052
Малотраен варено-пушен колбас по оригинална рецепта  -  в естествена обвивка и защитена среда...
5.30лв.
Код: 20023
Колбас Фуетек El Pozo 170 г - деликатесен сушен колбас в индивидуална опаковка.Традиционен деликатесен тънък сушен колбас, популярен в Испания, който обикновено се прави от свинско месо, подправено с различни билки и подправки. Суши се на въздух и има характерен, леко ферментирал вкус. Традиционно с..
5.60лв.
Производител: Братя Къртеви Код: т20202
Оригинален класически деликатес тип сурово-сушени колбаси. Охладено българско месо, собствена кланица, естествени подправки в комбинация с безкомпромисни технологии и сериозен опит. Резултат - здравословна и вкусна храна, отдавна спечелила доверието на клиента. За нас остава само приятната задача да..
7.39лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11114
Традиционния колбас, вероятно произхождащ от Унгария, се радва на голяма популярност в цяла Европа, а и у нас. Неговата комбинация от вкусове го прави идеална закуска или леко ястие за хапване у дома, на улицата или на пикник. Вкусен, лесен , удобен, достъпен - не се колебайте, опитайте кренвирша в ..
2.90лв.
Производител: Маджаров Код: 11053
Малотраен варено-пушен колбас в естествена обвивка и защитена среда...
4.70лв.
Производител: Крум Мушев Код: т05535
Добре познатите и често предпочитани от потребителите вид малотрайни колбаси от мляно месо...
5.36лв.
Производител: Маджаров Код: т20402
Малотраен варено-пушен колбас в естествена обвивка и защитена среда...
8.13лв.
Производител: Маджаров Код: 11047
Специална серия от месните продукти, които са произведени само от първокачествено, ръчно обезкостено свинско, телешко и конско месо. Използвани са само висококачествени подправки и обвивки от естествен произход, без да са добавяни изкуствени консерванти и оцветители, без ГМО и алергени...
13.70лв.
Производител: Маджаров Код: 11048
Продукти, приготвени от първокачествено свинско и говеждо месо и добавени млени подправки. Без съдържание на заместители на месо и без ГМО. Вкусовите им качества се разгръщат най-добре няколко мунити след отваряне на опаковката...
8.50лв.
Производител: Маджаров Код: 11050
Продукти, приготвени от първокачествено свинско и говеждо месо и добавени млени подправки. Без съдържание на заместители на месо и без ГМО. Вкусовите им качества се разгръщат най-добре няколко минути след отваряне на опаковката.Серия, създадена за вашето семейство от предварително нарязани ко..
4.70лв.
Производител: Крум Мушев Код: т20302
Траен сушен колбас - класическа луканка "Гастро" тип с подходящ и за професионалната кухня размер, вкус и визия...
8.04лв.
Производител: Братя Къртеви Код: т20203
Характерен деликатес тип сурово-сушени колбаси. Охладено българско месо, собствена кланица, естествени подправки в комбинация с безкомпромисни технологии и сериозен опит. Резултат - здравословна и вкусна храна, отдавна спечелила доверието на клиента. За нас остава само приятната задача да разширим к..
7.08лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11120
Луканка Рила Крум Мушев 220 Луканка Рила Крум Мушев 220 г - традиционния български любим сурово - сушен колбас по стара и утвърдена технология и рецепта. Резултата е налице с едно ароматно и много вкусно предложение...
5.70лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11109
Вкусна, ароматна, суха и качествена луканка, фино слайсирана и подредена!В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев колбасите се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинско месо. Суши се на въздух и може да се съхраняват дълго време, като запазва своята свеже..
2.65лв.
Производител: Sweet Silvia Код: 11103
Познат, харесван - колбасът е чест гост на нашата трапеза - като гранировка на сандвича и пицата, като ордьовър, както всичко, за което сме преценили,че подхожда...
1.80лв.
Производител: Sweet Silvia Код: т20407
Често присъства на блок масата, в сандвича, в пицата, в менюто като цяло. Бързо и добро решение в много ситуации. Подходящ за професионална употреба в общественото хранене...
7.80лв.
Македонска наденица К. Мушев 420 г
Акция -6 %
Производител: Крум Мушев Код: 11115
Македонска наденица К. Мушев 420 г - колбас, който ще ви изкуши със своя вкус и аромат!Македонската наденица на Крум Мушев е с приятна, леко пикантна вкусова нотка, която е характерна за нашата кухня. Тя е изработена от свинско или смес от свинско и говеждо месо, с добавка на специални подправки, ко..
3.48лв. 3.70лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11111
Мортадела с чушка и маслина К.Мушев 750 гТърсите ли вкусна и практична опция за колбас? Мортаделата с чушка и маслини на К.Мушев от 750гр. е точно за вас!  Произведена е с висококачествена мортадела и е овкусена с сочни парченца чушка и маслини.Ето някои ключови характеристики на продукта:Голям..
5.40лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11149
Пастърма е традиционен вид сушено месо, популярен в много страни от Балканите, Средния Изток и Средна Азия - в този вариант от най-добро ца целта свинско месо. Външен вид: Тъмночервени до кафяви нюанси, с лек блесък от мазнините. Слайсовете са тънки и униформни, с ясно видими влакна на месото. Текст..
4.10лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11122
Пеперони луканков салам слайс Крум Мушев 120 г - от бързия сандвич, през лесната пица, та чак до красивото плато с местни деликатес за дълга уютна вечеря - винаги подходящПопулярен като пиперони / по други ширини и с нюанси на овкусяването - като чоризо/ - специфично овкусения луканков салам пиперон..
3.50лв.
Производител: Sweet Silvia Код: 11102
Прошуто крудо Рая 200 г - пробвайте любимото на италианската гастрономия изкушениеИзживейте вкуса на автентичното италианско прошуто крудо, внимателно нарязано на слайсове за ваше удобство. Нашето прошуто крудо с тегло 200 г е идеално за изискани предястия, салати, пица или като част от перфектната ..
2.70лв.
Производител: Sweet Silvia Код: 11104
Прошуто крудо слайс Гастро 250 г - символът на италианската кухня във вашето меню Прошуто крудо слайс Гастро 250 г - Нежен, ароматен и елегантен деликатес, емблематичен за италианската кухня. Идеален за изискани предястия, паста, пица, салати и сандвичи.Богат вкус и аромат: Прошуто крудо е..
5.40лв.
Производител: Sweet Silvia Код: т20405
Прошуто крудо слайс Рая 1.500 кг - символът на италианската кухня във вашето меню Прошуто крудо слайс Рая 1.500 кг - Нежен, ароматен и елегантен деликатес, емблематичен за италианската кухня. Идеален за изискани предястия, паста, пица, салати и сандвичи.Богат вкус и аромат: Прошу..
14.85лв.
Производител: Sweet Silvia Код: т20206
Сланина пикантна Рая 200 г Пикантно овкусена сланина в разфасовки около 200 г..
2.82лв.
Производител: Маджаров Код: 11046
Сух колбас Бургас Д.Маджаров 260 гКласически сухи салами, приготвени от свинско и говеждо месо, в комбинация с натурални прясно млени подправки , естествено опушени с букови дървесни стърготини. Без заместители на месо и ГМО...
7.40лв.
Производител: Крум Мушев Код: т20409
Телешка луканка Крум Мушев 170 г - траен сурово-сушен продукт за любителите на деликатесните сушени мезета.Добро предложение с високо качество, което е насочено към предпочитащите телешко месо, или просто меса с по-ниско мазнинно съдържание от свинското. Вакуумната опаковка осигурява запазване каче..
22.90лв.
Филе свинско варено-пушено К.Мушев 1.500 кг
Акция -6 %
Производител: Крум Мушев Код: т20305
Филе свинско варено-пушено от Крум Мушев – 1.500 кг чисто удоволствие - открийте вкуса на традицията.Пробвайте неповторимия вкус на автентичното българско филе свинско, внимателно варено и пушено по традиционни методи, представено от Крум Мушев. Този продукт е създаден за ценителите на качественото ..
23.68лв. 25.20лв.
Филе свинско варено-пушено Крум Мушев 300 г
Акция -6 %
Производител: Крум Мушев Код: т20303
Филе свинско варено-пушено от Крум Мушев – 300 грама чисто удоволствие - открийте вкуса на традицията.Изживейте неповторимия вкус на автентичното българско филе свинско, внимателно варено и пушено по традиционни методи, представено от Крум Мушев. Този продукт е създаден за ценителите на качественото..
4.96лв. 5.28лв.
Производител: Крум Мушев Код: т20304
Филе СЛАЙС свинско варено-пушено К.Мушев 1 кгВарено пушено, деликатно овкусено, свежо и вкусно - спецификата в този продукт е финото нарязване на слайс. Филето подходящ продукт и за всяка професионална кухня - бързо хранене, кетъринг, ресторант...
17.60лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11118
Вкусно, ароматно и качествена филе, фино слайсирано и подредено!В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев колбасите се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинско месо. Технологията му позволява да се съхранява дълго време, като запазва своята свежест и вкус..
3.20лв.
Шпек Болярски Стефанов 300 г
Акция -4 %
Производител: Стефанов Код: т20205
Шпек Болярски Стефанов 300 г - аромат на вкусна българска традиция!Шпек Болярски Стефанов е приготвен по оригинална рецепта, съхранена от далечно време, за да ви пренесе назад и да ви запознае с истинския вкус на българския шпек.Вкусът на Шпек Болярски е наситен с богати аромати на по..
6.37лв. 6.63лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11108
Шпек Бургас К.Мушев 220 г - Класически, но разпознаваем и любим вкус! Шпек Бургас К.Мушев 220 г - Открийте истинския вкус на българския шпек с Шпек Бургас К.Мушев 220 г. Приготвен по традиционна рецепта, с подбрани меса от български ферми, този шпек ще ви очарова с неповторимия си аромат и каче..
3.70лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11112
Шпек Велико Търново К.Мушев 190 г - класически български шпек!Шпек Велико Търново К.Мушев 190 г - Потопете се в богатия вкус на българската традиция с Шпек Велико Търново К.Мушев 190 г. Подбрани суровини, добра зрялост, балансирана влажност. Приготвен по оригинална рецепта, този шпек ще ви очар..
2.95лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11106
Шпек Рила К. Мушев 300 г - вкусен, ароматен и сух!Шпек Рила К. Мушев 300 г - ако търсите вкусен, ароматен, сух и качествен колбас, шпек Рила е вашият добър избор!В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев, шпек Рила се изработва по традиционна рецепта, като използват само най-качественото свинс..
4.60лв.
Шпек Рила Крум Мушев 500 г
Акция -6 %
Производител: Крум Мушев Код: т20300
Шпек Рила Крум Мушев 500 г - открийте вкуса на истинския български шпек с този премиум продукт! Шпек Рила Крум Мушев в опаковка от 500 грама. Изработен с грижа и майсторство, този шпек възражда вкусовите традиции на българската кухня, като предлага наситен и богат вкус, който може да удовлетвор..
5.97лв. 6.35лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11107
Шпек Рила слайс К. Мушев 120 г - вашият добър избор!Шпек Рила слайс К. Мушев 120 г - Ако търсите вкусен, ароматен, сух и качествен колбас, шпек Рила е вашият добър избор! В това предложение е и удобно и фино слайсиран.В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев шпека се изработват по традицион..
2.25лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11121
Шпек Сандвич слайс Крум Мушев 120 г - вкусно и бързо решение за сандвичи!Насладете се на Шпек Сандвич слайс Крум Мушев 120 г - специално селектиран - от суровина, през форма, през технология, през рецепта..... до един чудесен пушен колбас - шпек, готов да бъде акцент във всеки сандвич, но и предясти..
2.40лв.
Производител: Крум Мушев Код: т20301
Шпек сух Гастро 500г К.Мушев - Автентичен български вкусПробвайте на автентичния вкус на българския шпек с Шпек сух Гастро 500г К.Мушев. Приготвен по традиционна рецепта, този шпек е с неповторимо качество и аромат. Подходящ е за директна консумация, както и за приготвяне на различни ястия. С малко ..
5.80лв.
Производител: Стефанов Код: т20208
Шпек траен Стефанов 400 г - Открийте автентичния вкус на българския шпек! Шпек траен Стефанов 400 г - внимателно подбран и обработен по традиционни методи, за да достигне до вашата трапеза с неповторимо качество и вкус. Произведен от висококачествено свинско месо, този шпек е идеален за всякакви кул..
5.96лв.
Производител: Крум Мушев Код: т20307
Шунка Деликатесна К.Мушев 3 кг - неустоимо вкусна!Поглезете своите клиенти с неустоимо вкусната Шунка Деликатесна К.Мушев 3 кг от Foodmag.eu! Приготвена по традиционна рецепта от подбрани и свежи суровини, тя е с изключителен аромат и е перфектна както за плато подредени колбаси, така и за сандвичи,..
43.20лв.
Производител: Крум Мушев Код: т20306
Шунка КЛМ К.Мушев 1.800 - качествена и вкусна!Искате ли неустоимо вкусна шунка за сандвичи, салати или предястия за вас или вашите клиенти? Опитайте Шунка KLM К Мушев 1.800 кг от Foodmag.eu! Приготвена по класическа гастро технология от свинско месо, тя ще ви очарова с автентичния си вкус и аромат. ..
18.72лв.
Производител: Крум Мушев Код: 11113
Шунка от свинско месо от бут СЛАЙС Крум Мушев 150 г - вкусна, ароматна и качествена шунка, фино слайсирана и подредена!В модерното и съвременно предприятие Крум Мушев, колбасите се изработват по традиционна рецепта, като използват само най-качественото и свежо свинско месо. Технологията им позволява..
2.99лв.
Код: т20401
Шунка Пражка от СММ Комерс - 1.500 кг автентичен вкус и качествоОткрийте добрата текстура и автентичен вкус на Шунка Пражка СММ Комерс, внимателно приготвена с 1.500 кг любов и майсторство. Всяка парче от таз шунка е доказателство за грижа и отношение към качеството и автентичността. Създадена от вн..
21.45лв.
Производител: Крум Мушев Код: т20308
Шунка свинска Екстра К.Мушев 3.800 кг - добър вкус и постоянство в качествотоПоглезете своите клиенти с богатия и свеж вкус на Шунка свинска Екстра К.Мушев! Приготвена по традиционна рецепта, тази шунка ще ви очарова с добър вкус, аромат и качество. Характерна и постоянна добра структура. Подхо..
42.18лв.
Шунка Тост слайс К.Мушев 300 г
Акция -6 %
Производител: Крум Мушев Код: 11117
Шунка Тост слайс К.Мушев 300 г - вкусна и практичнаШунка Тост слайс К.Мушев 300 г е високопротеинова храна, богата на витамини и минерали, която има характерен мек и пикантен вкус. Шунката може да бъде консумирана самостоятелно или да се използва за приготвяне на различни ястия - в сандвичи, пици, о..
2.68лв. 2.85лв.
Показани 1 от 57 | 57 (1 Страници)
Бисквити
Този сайт използва бисквити за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване.