Menu
Your Cart

Пюре МАРАКУЯ BOIRON 1 кг

Плодовите пюрета на Boiron се използват предимно в професионалната кулинария и са популярни сред готвачите и сладкарите, тъй като предлагат висококачествени плодови пюрета, които са консистентни по качество и вкус. Тези пюрета се произвеждат от 100% натурални съставки без добавени консерванти или изкуствени аромати.

Ето някои интересни факти за плодовите пюрета на Boiron:

Високо качество: Плодовите пюрета на Boiron се произвеждат от внимателно подбрани плодове, които са отгледани в оптимални условия за всяка конкретна видова група.

Широка гама: Boiron предлага богата гама от плодови пюрета, включително екзотични вкусове като маракуя, манго, личи и много други.

Устойчивост: Плодовите пюрета на Boiron се съхраняват при ниски температури, което ги прави устойчиви и с дълъг срок на годност.

Универсалност: Тези пюрета могат да се използват в различни приложения - от десерти и сладоледи до коктейли и газирани напитки.

Екологичност: Boiron се ангажира с устойчиво производство и работи усилено за намаляване на екологичния си отпечатък.

Ако имате интерес към кулинарното изкуство или просто използвате и харесвате качествени продукти, плодовите пюрета на Boiron са истински добър избор.

Продукт инфо
Цена за: БРОЙ
Опаковка: нетно тегло 1 кг, 6 бр./каш.
Трайност: 180 дни от датата на производство при спазване на посочения температурен режим - производителя е маркирал конкретния срок на всяка опаковка
Съхранение: - 18 градуса С /замразен продукт/
Произход: Франция
Съдържание: Съставки: Маракуя

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Бисквити
Този сайт използва бисквити за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване.