Menu
Your Cart

Бланширани картофи

Замразените картофки предлагат няколко ключови предимства. Първо, те са изключително удобни, тъй като са вече измити, обелени и нарязани, което спестява време при приготвянето на храна. Второ, те позволяват гъвкавост в кулинарията, като могат да бъдат използвани за разнообразие от ястия, от пържени картофи до запечени картофи. Накрая, замразяването запазва хранителните стойности на картофите, което ги прави здравословен и удобен избор за бързи и вкусни ястия. Не е за пренебрегване и факта, че се произвеждат от много подбрани, висококачествени сортове при спазване на съвременните изисквания за качество, хигиена, здравословност, усттойчивост на технологиите продуктите.

Код: 40032
Фино нарязан, деликатно бланшран картофен чипс - селектиран сорт на суровината и високо качество на готовия продукт. ..
14.80лв.
Производител: mcCain Код: 40036
Постоянно високо качество без изненади, перфектен рандеман на порция, бързо и лесно приготвяне, оригинална визия.....много са качествата, с които презентира своите продукти един от водещите производители в света. Ние бихме добавили собствената си симпатия към бранда и особено честите в сравнение с д..
18.60лв.
Код: 40007
Картофени кюфтенца Frozen 480 г - оформени и готови за леко запържване - бърза идея за самостоятелно сервиране със и без сос или комбинация с други ястия като елемент, гарнитура или във вегетарианската секция на блок-масаТози вариант зеленчукови кюфтета е от картофи - овкусени и деликатно панирани с..
4.20лв.
Код: 40029
Триъгълни, класически за европейската съвременна кухня, триъгълни картофени кюфтенца. Чудесни както за основно ястие, така и като гарнитура или предястие. Производител с много традиция, отговорност, опит и отношение, събрани в и изразени именно чрез произвежданите от десетилетия храни. ..
13.25лв.
Производител: mcCain Код: 40038
​Картофени форми, нарязани вълнообразни и деликатно овкусени.. Пържени и бързо замразениПостоянно високо качество без изненади, перфектен рандеман на порция, бързо и лесно приготвяне, оригинална визия.....много са качествата, с които презентира своите продукти един от водещите производители в света...
15.00лв.
Код: 40039
Професионални решения за професионалните кухни - от доказан бранд с уникални възможности...
9.90лв.
Картофи Petals /листа/ McCain 2.500 кг
Няма наличност
Производител: mcCain Код: 40037
​Картофени форми, деликатно нарязани и овкусен, наподобяващи листа. Пържени и бързо замразениПостоянно високо качество без изненади, перфектен рандеман на порция, бързо и лесно приготвяне, оригинална визия.....много са качествата, с които презентира своите продукти един от водещите производители в с..
15.00лв.
Производител: Булкарто Код: 40001
Картофи бланширани Bulkarto 1 кг - удобство и вкус!Представяме ви Картофи бланширани Bulkarto, предварително обработени и готови за всякакви кулинарни приключения. С тегло от 1 кг, тези картофи са идеалното решение за бързи и вкусни ястия, без компромис с качеството. Бланшираните картофи от българск..
3.60лв.
Код: 40025
Бързо замразени, специален сорт бланширани картофи, нарязани 6/6 или 7/7 милиметра. Подходящи предимно за пържене...
8.25лв.
Производител: Булкарто Код: 40022
Бланширани картофи нарязани на пръчици 9/9 или 10/10 мм.Напоследък популярен избор за пържене и сервиране като порция или гарнитура. По малкото насищане с мазнини при пържене, специално подбрания сорт за добър вкус и визия, бързата обработка - безспорно са сред преимуществата на бланшираните картофи..
8.75лв.
Производител: Sweet Silvia Код: 40002
Класически бланширани картофки за пържене и готвене в удобна за дома опаковка - предимството, разбира се, е удобството и бързината, но не е за пренебрегване както добрия подбор и вкус на суровината, така и по-ограниченото количество мазнина, която поемат при топлинната обработка...
3.00лв.
Производител: Булкарто Код: 40021
Удобните и много вкусни картофи са нарязани 6/18 мм. Напоследък популярен избор за пържене и сервиране като порция или гарнитура. По малкото насищане с мазнини при пържене, специално подбрания сорт за добър вкус и визия, бързата обработка - безспорно са сред преимуществата на бланшираните картофи, к..
9.25лв.
Производител: mcCain Код: 40035
Актуалните напоследък тънко нарязани картофки. Постоянно високо качество без изненади, перфектен рандеман на порция, бързо и лесно приготвяне, оригинална визия.....много са качествата, с които презентира своите продукти един от водещите производители в света. Ние бихме добавили собствената си симпат..
10.90лв.
Производител: mcCain Код: 40034
Хрупкави и вкусни - специална селекция тънко нарязани картофки.Постоянно високо качество без изненади, перфектен рандеман на порция, бързо и лесно приготвяне, оригинална визия.....много са качествата, с които презентира своите продукти един от водещите производители в света. Ние бихме добавили собс..
11.70лв.
Код: 40000
Картофи къдрави 2.5 кг - замразени, предварително бланширани картофи с "къдрави", вълнообразни форми, бързопържещи сеМалко повече информация за причината за предпачитаните като професионален избор замразени бланширани картофи - прословутите French fries1. Удобство:Спестяват време: Не е нуж..
10.40лв.
Код: 40005
Предварително бланширани и бързо замразени - индустриално произведените картофи за пържене и готвене за изключително популярни в целия свят. Химичният състав на замразените пържени картофи съдържа значително количество витамини В, С и РР. В допълнение, богатени са на фосфор, натрий, манган, жел..
4.70лв.
Производител: mcCain Код: 40033
​Картофени ленти с форма на полутръбички. Пържени и бързо замразениПостоянно високо качество без изненади, перфектен рандеман на порция, бързо и лесно приготвяне, оригинална визия.....много са качествата, с които презентира своите продукти един от водещите производители в света. Ние бихме добавили с..
12.30лв.
Производител: Darta Код: 40023
Зеленчуци който не яде....той....Дааа - всички я знаем, че и все повече и вярваме. С тези моди и диети в храненето напоследък може и като химн да я запеем. Но което си е истина е истина и което си е зелено, си е зелено - просто това най-полезната, истинска,  вкусна и чиста храна.​ Като добавим ..
11.00лв.
Код: 40030
Картофи пикантни 2.500 кг - овкусени, бланширани, замразениКартофи пикантни 2.500 кг са с по-едро /тип стек хаус/ нарязване и специално овкусяне с дискретна панировка. Този вид е добре познат на любителите на бланшираните бързо замразени картофи най-вече с характерния си добър вкус и разбира се мног..
12.00лв.
Код: 40003
Картофи по селски Frozen 1 кг - лесно и вкусно!Картофи по селски Frozen 1 кг са предварително бланширани и бързо замразени. Индустриално произведените картофи за пържене и готвене за изключително популярни в целия свят. Химичният състав на замразените пържени картофи съдържа значително количество ви..
4.60лв.
Код: 40004
Предварително бланширани и бързо замразени - индустриално произведените картофи за пържене и готвене за изключително популярни в целия свят. Химичният състав на замразените пържени картофи съдържа значително количество витамини В, С и РР. В допълнение, богатени са на фосфор, натрий, манган, жел..
4.50лв.
Код: 40026
Бланширани бързозамразени картофи, подходящи както за пържене, така и за готвене...
11.00лв.
Код: 40028
Продуктът е, полуизпържен и шоково замразен според най-добрите производствени практики. Приготвя се без предварително размразяване. Приготвяне: във  Фритюрник или Еър Фрайър за 3:30 мин. на 175 С. или във фурна за 15 - 20 мин. на 200 C. Да не се подлага на интензивна топлинна обработка. Продукт..
4.40лв.
Код: 40027
Ноазети картофени Maestro 1 кг: Хрупкави картофи, готови за секунди!Хрупкави картофени топчета, готови за секунди!Ноазети картофени Maestro са замразени картофени кюфтенца, предварително изпържени до златисто. Те са идеалното решение за бърза и вкусна гарнитура, предястие или лека закуска.Ето само н..
4.85лв.
Код: 40031
Бързо замразени, предварително изпържени, сладки, леко овкусени. Чудесен резултат и при запичане на фурна...
28.00лв.
Показани 1 от 25 | 25 (1 Страници)
Бисквити
Този сайт използва бисквити за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване.