Menu
Your Cart

Микс зеленчуци

Замразените миксове от зеленчуци са изключително полезни и практични. Ето някои предимства: Осигуряват удобство и икономия на време, тъй като са вече почистени, нарязани и готови за употреба, което е идеално за заети хора. Замразяването запазва важни хранителни стойности, витамини и минерали, което ги прави здравословен избор. Предлагат разнообразие от зеленчуци в една опаковка, което обогатява диетата с различни вкусове и текстури и улеснява приготвянето на балансирани и цветни ястия. Налични през цялата година, предоставяйки постоянен достъп до различни зеленчуци, независимо от сезона.

Производител: Darta Код: 30017
Грах и бейби моркови Greens 450 г - бързо замразен, натурален, вкусен и много полезен микс бейби моркови и грах - зеленото е храна, цвят, здраве, философия!Събрани в естествения им сезон и реколта - бързо замразени за максимално запазване на натуралните им качества, вкус, визия и цвят. Гладките..
2.50лв.
Производител: Sweet Silvia Код: 30016
Гювеч Cool Chef 400 г - замразен микс от сезонни зеленчуци за традиционно ястие гювечНашата премиум селекция от замразени зеленчуци за гювеч включва богат асортимент от висококачествени, свежи и богати на витамини съставки, предварително подготвени за вашата удобство. Този микс съдържа всичко необхо..
1.80лв.
Производител: Darta Код: 30065
Дъхави, сочни, вкусни, ароматни, естествени, горски гъбки, замразени ...Greens - до тук с излишната реклама - просто страхотни - опитайте - в каквато и да е готварска версия, че дори и само с масълце...
6.95лв.
Производител: Sweet Silvia Код: 30064
Бързо замразени зеленчуци - в популярна комбинация - грах, сладка царевица и моркови на кубче. Освен свежи, вкусни и полезни - те са и удобни за голямото разнообразие на приготвяне, комбиниране, сервиране. Просто леко задушени, на пица, в гарнитура, салата или вкусно ястие - очаквано добър избор и р..
3.40лв.
Производител: Sweet Silvia Код: 30019
Зеленчуков микс Еспаньол Cool Chef 400 г - замразени грах, царевица, моркови на кубчета.Този замразен микс предлага максимална удобство и запазване на всички полезни вещества, на едни от най-полезните зеленчуци. Замразените зеленчуци се събират в пика на тяхната зрялост, което гарантира, че вку..
1.90лв.
Производител: Sweet Silvia Код: 30066
Бързо замразени зеленчуци - в популярна комбинация - грах, сладка царевица, моркови на кубче, броколи. Освен свежи, вкусни и полезни - те са и удобни за голямото разнообразие на приготвяне, комбиниране, сервиране. Просто леко задушени, на пица, в гарнитура, салата или вкусно ястие - очаквано добър и..
3.50лв.
Производител: Sweet Silvia Код: 30021
Зеленчуков микс Президент Cool Chef 400 г - замразени грах,царевица,моркови и броколи на кубчета.Този замразен микс предлага максимална удобство и запазване на всички полезни вещества, на едни от най-полезните зеленчуци. Замразените зеленчуци се събират в пика на тяхната зрялост, което гарантира, че..
1.95лв.
Производител: Sweet Silvia Код: 30022
Микс от сезонни зеленчуци,бързо замразени, подходящ за варива и супи - брюкселско зеле, картофи, тиквички, грах, зелен фасул, зеле, моркови, карфиол, целина, лук. Лято във фризера. Натурален продукт без консерванти. Гответе както пресните зеленчуци, но за по-кратко време...
1.80лв.
Производител: Darta Код: 30024
Свежи, здравословни и вкусни, внимателно подбрани и подготвени зеленчуци за супа. Готвят се по нсички възможни за пресните зеленчуци начини, но за по-кратко време. Резултат - бързо и лесно, са сметка на това ароматна и питателна супа. В темата за значението на тези видове храни за нашето здраве - ве..
2.30лв.
Производител: Sweet Silvia Код: 30018
Микс от бързо замразени зеленчуци-грах,моркови, капия,царевица,броколи,гъби и бланширан ориз. Подходящ за различни начини на приготвяне и употреба.Натурален продукт без консерванти...
1.90лв.
Производител: Darta Код: 30023
Зеленчуци който не яде....той....Дааа - всички я знаем, че и все повече и вярваме. С тези моди и диети в храненето напоследък може и като химн да я запеем. Но което си е истина е истина и което си е зелено, си е зелено - просто това най-полезната, истинска,  вкусна и чиста храна.​ Като добавим ..
2.60лв.
Производител: Darta Код: 30020
Зеленчуци който не яде....той....Дааа - всички я знаем, че и все повече и вярваме. С тези моди и диети в храненето напоследък може и като химн да я запеем. Но което си е истина е истина и което си е зелено, си е зелено - просто това най-полезната, истинска,  вкусна и чиста храна.​ Като добавим ..
2.60лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)
Бисквити
Този сайт използва бисквити за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване.