Menu
Your Cart

Плодове

Замразените плодове са ценен ресурс в кухнята. Най- важни предимства: 1. Замразяват се в момента на оптималната си зрелост, което гарантира запазването на вкуса, аромата и хранителните стойности, 2. Изключително удобни – те са винаги налични и готови за употреба без нуждата от почистване или подготовка, което е идеално за бързи закуски, смутита или десерти, 3. Предоставят възможност за консумация на разнообразни плодове през цялата година, дори когато не са в сезон, което допринася за разнообразен и здравословен хранителен режим. 4. Замразяването намалява хранителните отпадъци, тъй като плодовете могат да се съхраняват за дълги периоди без да се развалят.

Производител: Darta Код: 50013
Боровинки замразени 1 кг - здравословна храна, необходима за всекиНашият асортимент от висококачествени замразени планински/горски боровинки предлага перфектния баланс между здравословни ползи и невероятен вкус. Избрани внимателно и замразени незабавно за запазване на техните антиоксидантни свойств..
13.90лв.
Производител: Darta Код: 30072
Горски плодове микс Greens 450 г - чисти и вкусни, напълно натурални горски плодове - безценен дар от природата за нашето здраве.Безкомпромисното качество на Greens в удобна опаковка от 450 гр. -  с грижа подбрани горски плодове (замразени, запазвайки свежестта и качествата си). Пълни с полезни..
5.20лв.
Производител: Darta Код: 50012
Както и останалите тип "горски" плодове и къпините са освен свежи и вкусни - и безкрайно полезни и здравословни. Подходящи за директна консумация, но и за приготвяне на различни десерти, ястия, печива. Натурален, бързо и соло замразен продукт...
25.00лв.
Код: 50014
Както и останалите тип "горски" плодове и малините са освен свежи и вкусни - и безкрайно полезни и здравословни. Подходящи за директна консумация, но и за приготвяне на различни десерти, ястия, печива. Натурален, бързо и соло замразен продукт...
38.75лв.
Код: 50015
Ягоди замразени 1 кг - вкусни, ароматни ягодиНасладете се на вкуса на лятото и през зимата с нашите замразени ягоди 1 кг! Ягодите ни са замразени по метода IQF, който запазва свежестта, вкуса и аромата им. Те са богати на витамин C, фибри и антиоксиданти.Поръчайте замразени ягоди 1 кг от Foodmag.eu ..
6.20лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Бисквити
Този сайт използва бисквити за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване.