Menu
Your Cart

Домашен мезелък Стефанов 1 кг


Домашен мезелък Стефанов – 1 кг удоволствие за всяка трапеза.

Разглезете сетивата си с Домашен мезелък Стефанов, внимателно приготвен със страст и майсторство, за да достави на вашата маса истинско кулинарно удоволствие. Не е случайно, че мотото на производителя е "Колбасите, направени с любов". Този килограмов плик съдържа колбас от качествени съставки, които гарантират неповторим вкус и аромат, характерен за българската кухня.

  • Висококачествени съставки: Използваме само най-добрите меса и подправки, за да създадем мезелък, който отговаря на високите стандарти на нашите клиенти.
  • Автентичен вкус: Направен по стара рецепта, със своя богат и наситен аромат, Домашен мезелък Стефанов възражда традицията на българските мезета.
  • Идеален за всякакви поводи: Перфектен за семейни събирания, празнични трапези или просто като вкусно допълнение към вашия дневен режим.
  • Удобство и лесна подготовка: Готов за консумация с минимална подготовка, този мезелък е идеален за заетите домакини, търсещи качествени и вкусни решения.

Гаранция за качество и вкус - с Домашен мезелък Стефанов, вие избирате продукт, създаден с внимание към детайла и почит към българските кулинарни традиции. Нашата цел е да предложим на нашите клиенти не просто мезе, а истинско кулинарно преживяване.

Не чакайте специален повод, за да се насладите на вкуса на Домашен мезелък Стефанов. Добавете го към вашата покупка днес и преобразете обикновените моменти в незабравими гастрономически преживявания.

Продукт инфо
Цена за: БРОЙ за 1 г /цена за кг - 24.80/ Всяка опаковка е с приблизително тегло - вие при доставка ще заплатите точното тегло на вашата конкретна опаковка.
Опаковка: характерна с нетно тегло около 1 кг плик /съдържа 5-6 броя суджук/
Трайност: 90 дни от датата на производство - наличен конкретен срок, маркиран от производителяна всяка опаковка
Съхранение: 0 - + 7 С /хладилно/
Произход: България
Съдържание: Съставки: свинско месо/ЕС/, говеждо месо, готварска сол, добавки: консервант Е252, антиоксидат Е300, Е301, стабилизатор Е 450, оцветител Е120, декстроза и смес от подправки. Естествена ядлива обвивка!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Бисквити
Този сайт използва бисквити за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване.