Menu
Your Cart

Ементал Goldsteig 250 г

Ементал Goldsteig 250 г - известен още като "швейцарско" сирене, той е един от най-популярните представители на групата на полу-твърдите сирена.

Чувства се превъзходно в семейството на най-популярните сирена в света. Родом от Швейцария, района на Берн, затова вероятно е известно като "швейцарско сирене.Средна твърдост и плътна консистенция. Има пикантен, сладък, орехов вкус и аромат на прясно окосена трева. Характеризира се с големите дупки в структурата, образувани по време на периода на зреене.

Продукт инфо
Цена за: БРОЙ
Опаковка: нетно тегло 250 г фолио, 10 бр./каш.
Трайност: 150 дни от датата на производство при спазване на условията за съхранение, конкретните партида и срок са посочени от производителя в етикетната информация на всяка опаковка.
Съхранение: +2 - +8 градуса С
Произход: Германия
Съдържание: Съставки: пастьоризирано краве МЛЯКО, готварска сол, микробиологичен сирищен фермент, МЛЕЧНИкисели бактериални култури. Не съдържа ГМО Хранителна информация 100гр. Енергия 1612 kJ Енергия 388 kcаl Мазнини 29,5 g От които наситени мастни киселини 21,0 g Въглехидрат 0,1 g От които захари 0,1 g белтъци 30,5 g Сол 0,80 g

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Бисквити
Този сайт използва бисквити за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване.