Menu
Your Cart

Напитки

Здравословен, вкусен, натурален фреш, оригинален и ароматен шейк, протеинови напитки, кефир, кафе - подрани напитки за всеки, който предпочита здравословна, но и вкусно питие, богато на витамини, енергия и всичко необходимо за нашето здраве в динамичното ни ежедневие или възстановителната грижа.
Код: 20009
АЙС Кафе HOCHWALD 1.5 % 500 мл е популярна напитка през лятото, когато е горещо и се търсят освежаващи напитки, но в този удобен вариант е подходящ избор през всички сезони. Може да се консумира като самостоятелна напитка или да се използва като съставка в други напитки, като фрапе или шейк. Айс каф..
1.98лв.
Производител: Nestle Код: 11086
Кафе базирана млечна напитка - хомогенизирана, нискомаслена...
2.45лв.
Производител: Nestle Код: 11145
Кафебазирана млечна напитка - хомогенизирана, нискомаслена...
2.45лв.
Производител: Nestle Код: 20027
Кафе Nescafé Лате вкус Бисквитка 190 млЗа директна консумация, за максимално добър вкус - охладена. Да се разклати преди употреба...
2.30лв.
Производител: NÖM AG Код: 20002
Кефир НАР/МАЛИНА NOEM 480 мл - кефирът може да бъде част от балансираното хранене и здравословния начин на живот. Натуралният кефир NÖM e освежаваща млечна напитка с леко кисел вкус. Добър вкус – добро храносмилане! Високо качество и уникален вкус в удобна и практична опаковка за всяко време и място..
3.10лв.
Производител: NÖM AG Код: 20004
Кефир НАТУРАЛЕН NOEM 480 мл - кефирът може да бъде част от балансираното хранене и здравословния начин на живот. Натуралният кефир NÖM e освежаваща млечна напитка с леко кисел вкус. Добър вкус – добро храносмилане!..
2.50лв.
Производител: NÖM AG Код: 20001
Кефир ПЛОДОВ NOEM 480 мл - кефирът може да бъде част от балансираното хранене и здравословния начин на живот. Натуралният кефир NÖM e освежаваща млечна напитка с леко кисел вкус. Добър вкус – добро храносмилане! Високо качество и уникален вкус в удобна и практична опаковка за всяко време и място...
3.10лв.
Производител: NÖM AG Код: 20003
Кефир ПОРТОКАЛ NOEM 480 мл - кефирът може да бъде част от балансираното хранене и здравословния начин на живот. Натуралният кефир NÖM e освежаваща млечна напитка с леко кисел вкус. Добър вкус – добро храносмилане! Практична опаковка за всяко време на деня...
3.10лв.
Код: 20029
Комбуча fresh АНАНАС и ПРАСКОВА Captain 300 мл - освежаваща и здравословна напиткаКомбуча fresh АНАНАС и ПРАСКОВА Captain е вкусна и здравословна ферментирала напитка, приготвена от зелен чай, захар, SCOBY (симбиотична култура от бактерии и дрожди).Ползите от нея са много, ето някои от тях:Богата на..
4.10лв.
Код: 20000
Комбуча fresh ДЖИНДЖИФИЛ и ЛИМОН Captain 300 мл - освежаваща и здравословна напиткаКомбуча fresh ДЖИНДЖИФИЛ и ЛИМОН Captain е вкусна и здравословна ферментирала напитка, приготвена от черен чай, захар, SCOBY (симбиотична култура от бактерии и дрожди).Ползите от нея са много, ето някои от тях:Богата ..
4.10лв.
Код: 20026
Комбуча fresh МАЛИНА Captain 300 мл - освежаваща и здравословна напиткаКомбуча fresh МАЛИНА Captain е вкусна и здравословна ферментирала напитка, приготвена от зелен чай, захар, SCOBY (симбиотична култура от бактерии и дрожди).Ползите от нея са много, ето някои от тях:Богата на пробиотици: Комб..
4.10лв.
Код: 20025
Млечен шейк Nesquik 180 мл - за директна консумация, най-подходящо - за максимално добър вкус - да се консумира охладена. Да се разклати преди употреба...
2.20лв.
Производител: NÖM AG Код: 20007
Млечен шейк БАНАН NOEM 450 г - любимият вече на малки и големи млечен шейк в едно чудесно плодово-млечно съзвучие. Много вкус и плод, аромат и здраве в удобна опаковка...
2.70лв.
Производител: NÖM AG Код: 20008
Млечен шейк ВАНИЛИЯ NOEM 450 г - несравнима ванилова наслада. Само разклатете и се насладете на доза млечно удоволствие! Компанията NÖM e един от най-големите производители на мляко в Австрия - освен качеството безспорно удобство и предимство е и практична опаковка...
2.70лв.
Производител: NÖM AG Код: 20006
Млечен шейк ШОКОЛАД NOEM 450 г - несравнима шоколадова наслада. Само разклатете и се насладете на доза млечно шоколадово удоволствие! Компанията NÖM e един от най-големите производители на мляко в Австрия - освен качеството безспорно удобство и предимство е и практична опаковка...
2.70лв.
Производител: NÖM AG Код: 20005
Млечен шейк ЯГОДА NOEM 450 г - любимият вече на малки и големи млечен шейк в едно чудесно плодово-млечно съзвучие. Много вкус и плод, аромат и здраве в удобна опаковка...
2.70лв.
Производител: Ehrmann Код: 11001
Високо-протеинова ниско-мазнинна млечна напитка Банан.- без глутен- без добавена захар- без лактоза- любим вкусПерфектната енергия за вашия организъм преди и след тренировка, натоварване, стрес - във всеки случай, в който се нуждаете от нея...
3.20лв.
Производител: Arla Код: 20011
Класически вкус на ванилияБогата на протеини – 25 g в 500 mlНиско съдържание на захар и без подсладителиБързо зареждане с енергия с ARLA PROTEINНаправена изцяло от натурални съставки, за да подкрепи и енергизира тялото ви по най-добрия начин в комбинация с физически упражнения. Една бутилка млечна н..
4.80лв.
Производител: Ehrmann Код: 00102
Високо-протеинова ниско-мазнинна млечна напитка Кафе лате.- без глутен- без добавена захар- без лактоза- любим вкусПерфектната енергия за вашия организъм преди и след тренировка, натоварване, стрес - във всеки случай, в който се нуждаете от нея...
3.20лв.
Производител: Arla Код: 20010
Класически вкус на шоколадБогата на протеини – 25 g в 500 mlНиско съдържание на захар и без подсладителиБързо зареждане с енергия с ARLA PROTEINНаправена изцяло от натурални съставки, за да подкрепи и енергизира тялото ви по най-добрия начин в комбинация с физически упражнения. Една бутилка млечна н..
4.80лв.
Производител: Ehrmann Код: 11003
Високо-протеинова ниско-мазнинна млечна напитка Шоколад.- без глутен- без добавена захар- без лактоза- любим вкусПерфектната енергия за вашия организъм преди и след тренировка, натоварване, стрес - във всеки случай, в който се нуждаете от нея...
3.20лв.
Производител: Raw Brani Код: 20036
Смути Банан, ягода, ябълка RawBrani 330 мл Смути Банан, ягода, ябълка RawBrani 330 мл е натурално смути от свежи плодове- без термична обработка- съдържа само естествени захари, без подсладители- без консерванти- HPP технология..
2.00лв.
Производител: Raw Brani Код: 20026
Смути Праскова, пъпеш и нектарина RawBrani 330 млСмути Праскова, пъпеш и нектарина RawBrani 330 мл  е натурално смути от свежи плодове- без термична обработка- съдържа само естествени захари, без подсладители- без консерванти- HPP технология..
2.00лв.
Производител: Raw Brani Код: 20028
Смути Ягода, ябълка, праскова и нектарина RawBrani 330 мл - натурално смути от свежи плодове- без термична обработка- съдържа само естествени захари, без подсладители- без консерванти- HPP технология..
2.00лв.
Фреш Лимон натурален RawBrani 1 л
Акция -10 %
Производител: Raw Brani Код: 20015
Фреш Лимон натурален RawBrani 1 л - свеж като фреш или фреш като свеж !Просто това е напитката, с която можете да убедите дори и децата, че не е задължително да е газирано, с много захар или заместители, оцветители - за да е истински вълшебно вкусно. Любимият на целия ни екип пресен Лимонов сок разб..
4.50лв. 5.00лв.
Фреш Лимон натурален RawBrani 330 мл
Акция -10 %
Производител: Raw Brani Код: 20021
Фреш Лимон натурален RawBrani 330 мл :Свеж като фреш или фреш като свеж - просто това е напитката, с която можете да убедите дори и децата, че не е задължително да е газирано, с много захар или заместители, оцветители - за да е истински вълшебно вкусно. Любимият на целия ни екип пресен Лимонов сок р..
1.80лв. 2.00лв.
Фреш Мандарина натурален RawBrani 1 л
Акция -10 %
Производител: Raw Brani Код: 20014
Фреш Мандарина натурален RawBrani 1 л :Свеж като фреш или фреш като свеж - просто това е напитката, с която можете да убедите дори и децата, че не е задължително да е газирано, с много захар или заместители, оцветители - за да е истински вълшебно вкусно. Любимият на целия ни екип пресен мандарини со..
4.50лв. 5.00лв.
Фреш Мандарина натурален RawBrani 330 мл
Акция -10 %
Производител: Raw Brani Код: 20017
Фреш Мандарина натурален RawBrani 330 мл - свеж като фреш или фреш като свеж - просто това е напитката, с която можете да убедите дори и децата, че не е задължително да е газирано, с много захар или заместители, оцветители - за да е истински вълшебно вкусно. Любимият на целия ни екип пресен мандарин..
1.80лв. 2.00лв.
Фреш Морков натурален RawBrani 330 мл
Нов Акция -10 %
Производител: Raw Brani Код: 20008
Фреш Морков натурален RawBrani 330 мл - свеж като фреш или фреш като свеж!Фреш морков - просто това е напитката, с която можете да убедите дори и децата, че не е задължително да е газирано, с много захар или заместители, оцветители - за да е истински вълшебно вкусно. Любимият на целия ни екип пресен..
1.80лв. 2.00лв.
Производител: Raw Brani Код: 20012
Фреш Портокал и нар натурален RawBrani 1 л :Свеж като фреш или фреш като свеж - просто това е напитката, с която можете да убедите дори и децата, че не е задължително да е газирано, с много захар или заместители, оцветители - за да е истински вълшебно вкусно. Любимият на целия ни екип пресен портока..
4.50лв. 5.00лв.
Фреш Портокал и нар натурален RawBrani 330 мл
Акция -10 %
Производител: Raw Brani Код: 20019
Фреш Портокал и нар натурален RawBrani 330 мл - свеж като фреш или фреш като свеж - просто това е напитката, с която можете да убедите дори и децата, че не е задължително да е газирано, с много захар или заместители, оцветители - за да е истински вълшебно вкусно.Любимият на целия ни екип пресен порт..
1.80лв. 2.00лв.
Фреш портокал натурален RawBrani 1 л
Акция -10 %
Производител: Raw Brani Код: 20013
Фреш Портокал натурален RawBrani 1 л - свеж като фреш или фреш като свеж - просто това е напитката, с която можете да убедите дори и децата, че не е задължително да е газирано, с много захар или заместители, оцветители - за да е истински вълшебно вкусно. Любимият на целия ни екип пресен портокалов с..
4.50лв. 5.00лв.
Фреш Портокал натурален RawBrani 330 мл
Акция -10 %
Производител: Raw Brani Код: 20020
Фреш Портокал натурален RawBrani 330 мл - свеж като фреш или фреш като свеж - просто това е напитката, с която можете да убедите дори и децата, че не е задължително да е газирано, с много захар или заместители, оцветители - за да е истински вълшебно вкусно. Любимият на целия ни екип пресен портокало..
1.80лв. 2.00лв.
Фреш Ябълка натурален RawBrani 1 л
Акция -10 %
Производител: Raw Brani Код: 20016
Фреш Ябълка натурален RawBrani 1 л - свеж, напълно натурален, здравословен, изцеден от набрани от нашите градини, плодове.Без консервантиБез оцветителиБез кофеинБез добавена захарHPP технологияБез топлинна обработка..
4.50лв. 5.00лв.
Фреш Ябълка натурален RawBrani 330 мл
Акция -10 %
Производител: Raw Brani Код: 20018
Фреш Ябълка натурален RawBrani 330 мл - свеж като фреш или фреш като свеж - просто това е напитката, с която можете да убедите дори и децата, че не е задължително да е газирано, с много захар или заместители, оцветители - за да е истински вълшебно вкусно. Любимият на целия ни екип пресен мандарини с..
1.80лв. 2.00лв.
Показани 1 от 35 | 35 (1 Страници)
Бисквити
Този сайт използва бисквити за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване.